Zoneterapi

Zoneterapi kan anvendes til utrolig mange lidelser men essensen af denne behandlingsform, er at man kan genoprette de ubalancer der findes i kroppen.

Teknikken bag zoneterapi er baseret på 5.000 års gamle kinesiske teorier omkring organernes funktion og påvirkning på resten af kroppen. Ved hjælp af forskellige tryk, både på over og undersiden af fødderne, kan man øge kroppens evne til at helbrede sig selv, og skabe mere velvære.

Ligesom massage er zoneterapi velegnet til både at løse et akut problem, men i ligeså høj grad, til forebyggelse af gener hos den enkelte.

Ønsker du at øge din livskvalitet, slippe af med fordøjelsesproblemer, allergi, luftvejslidelser, hormonelle lidelser, virusinfektioner, migræne, hovedpine, kolik,barnløshed?

 

ZONETERAPI TIL BØRN:
Vi har stor erfaring med, at behandle spædbørn (allerede som nyfødte) med diverse problemer. De mest hyppige problemer vi behandler er afføring / maveproblemer, utilpashed, koliklignende adfærd etc. Behandling af spædbørn tager typisk 5-8 min mens babyen sidder hos en af sine forældre. Spædbørn tager meget let imod zoneterapi og det er derfor kun nødvendigt med 1 -2 behandlinger ved fx afførings-problemer. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om vi kan afhjælpe dit barns problem med zoneterapi.

Priser

 
Baby behandling
(max 15 min)
kr. 100,-
30 min. behandling kr. 325,-
45 min. behandling kr. 425,-
60 min. behandling kr. 495,-
90 min. behandling kr. 625,-

 

Rabatkort

 
5 x 30 min. behandling kr. 1299,-
5 x 45 min. behandling kr. 1699,-
5 x 60 min. behandling kr. 1999,-
5 x 90 min. behandling kr. 2699,-Vores rabatkort er IKKE personligt og må gerne deles med andre. Det kan frit bruges til alle vores massage og zoneterapibehandlinger.