St. Tropez Selvbruner

St. Tropez solsprayLækker solbrun med St. Tropez – ”Ultimate air”

Den ægte sol er god for dit sind, men ikke nødvendigvis for din hud.

Snyd dig til en naturlig glød uden solskader på huden med en effektiv, hurtig og eksklusiv luftspray behandling. Behandlingen tager kun 5 min, og indenfor 4 timer opnår du et ”sun kissed” look. Behandlingen kan anvendes af alle, selv gravide og er efter indtørringen duftfri.

St. Tropez produkterne er udviklet med det formål, at give en perfekt og naturlig solbrændthed. Produkterne er ikke tilsvarende markedets øvrige produkter og anvendes på en unik måde. Selve farve trænger ind i huden ved hjælp af aleo vera saft.

Med en ny udviklet AROMAGUARD teknologi, elimineres selvbrunerens ofte forræderiske aroma og giver i stedet for en skøn, forfriskende duft. Uanset hudtype, er det nemt at anvende produktet og opnå en naturligt udseende solbruning. Endvidere har produktet en god dækkeevne af pigmentpletter, strækmærker samt ar. Aloe veraen og den vedvarende farve, gør at du får en naturlig solbruning uden orange striber, som tørrer på et øjeblik.

Holdbarheden er ca. 5-7 dage men for et længerevarende resultat, anbefaler vi en kropspeeling som kan købes som en tillægsydelse. Skal du til et arrangement er det bedst at blive sprayet dagen før.

 

Husk vi forhandler alle hjemmeprodukterne, så du kan vedligeholde din selvbruning derhjemme.


VEJLEDNING TIL HJEMMEPRODUKTER & SPRAY BEHANDLING I KLINIKKEN

For at opnå et længere varende og flot resultat, både hvis du anvender hjemmeprodukterne eller har bestilt en behandling i klinikken, bør du følge disse råd.

Før fremmøde / før brug af produkterne.

Sørg for at din hud er velplejet inden du anvender selvbruner, så kan produktet bedre optages i huden. Plej din hud ved at du dagene optil behandlingen smørre kroppen godt ind i St. Tropez Body Moisturiser (body lotion) på særligt tørre hudområder (albuer, knæ, ankler og fødder). Derudover kan du dagen før skrubbe huden med St. Tropez Body Polish (peeling - kr. 125,-). Bemærk, at hvis du bruger andre mærker, at de ikke må indeholde nogen former for olie, da det vil blot skabe plamager på huden.


- Fortvivl ikke, hvis du ikke har gjort oventing ting. Resultatet vil stadigvæk blive flot, vi har bare erfaret at holdbarheden forlænges hvis huden er velplejet.Ved fremmøde:

Undlad at have cremer, parfume og make up på når du kommer til en behandling.

Vi anbefaler altid, at man har mørkt løshængende tøj på, så overskudsfarven ikke smitter af. Dog kan al farve vaskes af tøj og sengetøj. (Det er kun så længe, man har overskudsfarven på kroppen, at farven kan smitte af). Undgå at tage uld eller silketøj på da det klistre til kroppen.


Brug af hjemmeprodukter:

Hjemmeprodukterne bruges ved, at starte oppefra og nedad, idet du passer på ikke at gnide/gnubbe, for det kan gøre påsmøringen ujævn. Når hele kroppet er smurt ind, skal du vente til huden er tør ved berøring - først derefter må du tage tøj på. Undgå at blive våd eller at svede i mindst 4- 5 timer. Derefter tages et brusebad, efter hvilket der vil blive afsløret en perfekt gylden naturligt udseende solbrun hud.

For at holde farven ved lige, gentages behandlingen nogle gange om ugen. Plej huden dagligt med St. Tropez Body Moisturiser og hold den glat idet du regelmæssigt skrubber huden - derved opnår du det bedste resultat med selvbruneren.

Efter behandlingen / efter brug af produkterne
For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at du hvis det er muligt lader farven sidde på i op til 12 timer før du tager dit første bad. - Du kan bade efter 4 timer.

Bliv ved med at smørre kroppen med St. Tropez Body Moisturiser de efterfølgende dage, så farven holdes intens.


Hvis du føler at farven efter et par dage er trist / gået af nogle steder, kan du "rense / fjerne" resten med St. Tropez Body Polish.

For spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i klinikken.

Priser

 
Hel krop og ansigt kr. 250,-
Ansigt og hals kr. 175,-
Ansigt og ben kr. 175,-
Peeling inden spray kr. 150,-

 

Rabatkort

 
5 x spray behandling kr. 999,-


Vores rabatkort er IKKE personligt og må gerne deles med andre. Det kan frit bruges til alle vores massage og zoneterapibehandlinger.
 

  Lækkerbrun på 7 min Ingen orange striber eller plamager Super flot teint Naturlig farve