Lymfeterapi

Har du hævet, ømme og trætte ben                              

Vi anbefaler denne behandling til gravide, sportsfolk men også ældre personer.

Modsat traditionel massage opleves denne behandling som yderst blid på ofte øm hud og er meget skånsom til især ældre og gravide. Det vil sige, at alle har glæde af behandlingen, uanset om man har et konkret problem eller bare ønsker velvære!

Teknologien bag lymfeterapien er simpel, men yderst effektiv. Ved hjælp af en pulsator (kompressor) i et bukselignende udstyr skabes et overtryk af luft, som masserer benene. Lufttrykket føles som en blød og rullende massage, som stimulerer både kredsløbet og nervebanerne.


Effekten af behandlingen er dokumenteret og godkendt af de danske myndigheder samt virker afslappende, stressnedsættende og er smertefri.

Derfor er lymfeterapien god for:

Gravide: Reducerer væskeophobningerne i ben og ankler, som en følge af det øget tryk på bækkenbunden.

Sportsfolk: Fjerner fornemmelsen af "mælke syre" & "tunge ben" efter træning men øger også blodcirkulationen inden træning/kamp.

Ældre: Øger blodcirkulationen, så fornemmelsen af uro fjernes. Mange af vores klienter oplever, at kunne reducere deres brug af vanddrivende piller ved jævnligt brug af lymfeterapien ( 1- 2 gange om måneden). 

Priser

 
30 min. behandling kr. 250,-
45 min. behandling kr. 300,-
60 min. behandling kr. 375,-
   
   
   

Rabatkort

 

 
5 x 30 min. behandling kr. 1.000,-
5 x 45 min. behandling kr. 1.250,-
5 x 60 min. behandling kr. 1.800,-Vores rabatkort er IKKE personligt og må gerne deles med andre. Det kan frit bruges til alle vores massage og zoneterapibehandlinger.