Kropsbehandling

Velvære for krop og sind

KROPSBEHANDLINGER

Alle vores kropsbehandlinger tager udgangspunkt i velvære og ikke konkrete problemer med muskler og led. Har du behov hjælp til et konkret problem, henviser vi til Comfort Cliniques massagebehandlinger.

Prøv en af vores lækre kropsbehandlinger og stress helt af.

Luk øjnene til den beroligende musik, og mærk tiden stå helt stille, 

imens vi giver din krop en skøn velværebehandling.

 

Tranquillità Pro-Sleep

En comfort zone signatur behandling, der innovativt arbejder på flere sanser for at give den ultimative afslapning og give forbedret søvn.
En synergi af ​​en unik blanding af æteriske olier og den skræddersyede Tranquillity ™ Sound giver dig et roligt sind og en kroptilstand, der fremmer søvn og hjælper med at modvirke jetlag. 
Inspireret af ayurvediske og indonesiske Sea Malay massagetag, kombineret med brugen af ​​bløde børster gør dig helt afslappet. 
Anbefales til dem, der føler sig stressede, ude af stand til at slappe af og har problemer med at sove godt. Ideel efter lange flyvninger eller rejser til en ny tidszone. Du vil føle dig afslappet og din hud vil føles silkeblød.

(60 min) DKK 550,-

 

Rygbehandling

Giv din ryg lidt forkælelse og prøv denne kombination af afrens, peeling/eksfoliering, dybderens, massage, maske og afsluttende creme.

(60 min) DKK 450,-

 

Stress Down

En lækker kombi-behandling med 30 minutters rygbehandling efterfulgt af 30 minutters ansigtsbehandling.

(75 min) DKK 600,-


Stress Down Deluxe

Den ultimative behandling for både krop og ansigt. Først eksfolieres hele kroppen, dernæst får du en afstressende rygmassage og til slut en terapeutisk ansigtsbehandling.

(90 min) DKK 650,-