bryn og vipper

Bryn & Vipper

Øjenbryn er uden tvivl blevet tidens store fokusområde, når det gælder skønhed og makeup, og dette er ikke uden grund; Dine bryn evner at indramme og definere dit ansigt.

Vi former dine bryn efter dialog med dig om dine ønsker, og ved at opmåle og vurdere dit  ansigts konturer. Det er vigtigt at pointere, at dine bryn skal være ”søskende” og ikke ”tvillinger”, eftersom ansigtet aldrig er helt symmetrisk.

Vi bruger to metoder til retning af dine bryn: voks og pincet. Ved at farve dine bryn, kan du give dit ansigt mere karakter; eventuelle ”huller” eller ar kan dækkes, og dine bryn vil blive mere markante og regelmæssige. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i din egen bryn – og hårfarve ved farvevalget.

 

Retning af bryn

DKK 100,-

 

Farvning af bryn

DKK 100,-

 

Farvning og retning af bryn

DKK 150,-

 

Giv dine øjenvipper mere intensitet og få dem farvet. Fordelen er, at du ikke behøver bruge mascara efterfølgende.

 

Farvning af vipper

DKK 100,-

 

Farvning af vipper og retning af bryn

DKK 150,-

 

Farvning af vipper og bryn inkl. retning

DKK 250,-

 

Vippeløft og forlængelse

Ønsker du at dine vipper synes længere, og er du træt af at bruge vippebukker?

Så er Lash Lift din ideelle løsning til at løfte dine egne vipper og give dem et større buk. Ved et Lash Lift bukkes dine egne vipper skånsomt og smertefrit tilbage over en silikonepad, som dine vipper forsigtigt fæstnes til med en permanent væske. Til slut plejes dine vipper med en lækker olie. Selvom du har fået lavet Lash Lift, kan du sagtens bruge makeup og cremer, som du plejer. Et Lash Lift holder typisk mellem 6-8 uger.

 

Lash Lift

DKK 425,-

 

Lash Lift inkl. farve af vipper

DKK 495,-

 

Til dig som ønsker at bevare det naturlige look, men gerne vil have mere længde og fylde på dine vipper, er Single Eyelash Extensions det helt rigtige valg. Vipperne kan laves med forskellige typer vipper, alt efter hvilket udtryk du ønsker.

Single Eyelash Extensions påsættes 1:1, hvorfor behandlingen også er lidt ekstra tidskrævende.

Holdbarheden af vipperne er individuel, men hvis man plejer og passer sine vipper efter forskrifterne, som din behandler vil gennemgå med dig, er det mest almindelige, at du vil have

behov for en opfyldning ca. hver 3. uge for at vedligeholde et pænt sæt vipper. Går der 4 uger eller derover betragtes opfyldningen som en nyt sæt. Det forventes at du ankommer til behandlingen uden øjenmakeup/mascara, da der ellers må påregnes ekstra behandlingstid.

 

Single Lash Extensions nyt sæt

DKK 995,-

 

Single Lash Extensions inkl. farve af egne vipper

DKK 1075,-

 

Lille opfyldning ca. 2 uger efter sidste opfyldning, 45 min

DKK 300,-

 

Stor opfyldning ca. 3 uger efter sidste opfyldning, 60 min

DKK 400,-

v. 75 min kr. 500,-

 

Lille vippeaftagning (under 50 % tilbage)

DKK 150,-

 

Stor vippeaftagning (over 50 % tilbage)

DKK 225,-