ansigtsbehandlinger

Nyd vores lækre ansigtsbehandlinger og mærk hvordan huden føles fornyet og silkeblød.
 

Chrono reverser alpha hydroxy syrer behandling
AHA er udviklet til professionel brug 15%-40%.
Det forsigtigt og effektivt fjerne det ydre hornlag af huden og efterlader det ekstraordinært lysende, glat og homogent.
Ansigtsbehandlingen er udviklet til at hjælpe på et specifikt hud problem, såsom ar, pigmentforstyrrelser, acne, rynker og lign.

OXYGEN LIFT (prøvebehandling)
Huden pensles med serum efter hudtype og ved hjælp af Oxygen maskinernes høje oxygentryk sluses der serum direkte ned i cellerne. Dette fremskynder cellefornyelsen og skaber en mærkbar friskhed. Behandlingen kombineres med en tilpasset maske og er meget behagelig.

Ansigtsbehandling - Stairway Teenage Treatment
Grundig vejledning i forhold til netop din hudtype. Behandlingen består af hudanalyse, 2 x afrensning, peeling, lokal dybderensning, maske, dagcreme. Behandlingen udføres i produkter fra Darphin. - T.o.m. 19 år.

Ansigtsbehandling - Stairway Deep Cleansing
Hudanalyse, 2 x afrensning, peeling, dybderens, maske, hovedbundsmassage, dagcreme- og øjencreme

Stairway Classic
Hudanalyse, Dekompression (akutryk-massage) 2 × afrensning, peeling, dybderens, Darphin Deep Massage, ansigtsmaske, dag- og øjencreme. Behandlingen afsluttes med en paraffinbehandling.

Stairway Exclusive
Skøn ansigtsbehandling bestående af hudanalyse, dekompression (akutryk-massage), 2 × afrensning, 2 x peeling, dybderens, problemløsende maske, decollete/hals og ansigtsmassage, Darphin Deep Massage og serum tilpasset hudtype. Behandlingen afsluttes med dag- og øjencreme fra Darphin.

ØKOLOGISK ansigtsbehandling
Huden afrenses 2 gange i en rensemaske som består af vulkansk ler. Ved 2. omgang bliver rensemasken siddende og virker som udrensende maske. Herefter peeles huden mildt således at alle døde hudceller fjernes. Dernæst masseres ansigtet i Repair, som er en balm der tilfører huden massere af fugt, således at selv den tørreste hud bliver gennemfugtet igen. Behandlingen afsluttes med gold olie som indeholder masser af A og E vitamin.

Priser:

Chrono reverser alpha hydrox syrer behandling kr. 495,-
Rabatkort 6 x Chrono reverser alpha hydrox syrer behandling kr. 2500,-
Oxygen Lift (Prøvebehandling) kr. 775,-
Ansigtsbehandling - Stairway Teenage Treatment kr. 239,-
Ansigtsbehandling - Stairway Deep Cleansing kr. 399,-
Stairway Classic kr. 449,-
Stairway Exclusive kr. 749,-
Økologisk ansigtsbehandling kr. 398,-
   
Rabatkort 3 x Stairway classic kr. 995,-